Cream Cheese( Milk,Cream, Salt, Stabilisers(410,412),
Starter Culture), Water. Avocado pulp 7%(Avocado 99%, Salt, Food Acids (270,300,300), Thikener(415), vegetable oil, Lemon juice 1%, Spring onion, Potato , garlic puree, salt.
Acidity Regulators(270,260), preservatives(211,202), Spice.
Color (141)
とある国からやってきた、このアボカドデップを、友人がもってきた。
私は、何が入っているのかわからないものは、極力食べないようにしているので、
ついつい、このデップが何できているのか見てみた。
vegetable oilと、書かれているけど、なんの野菜かわからない。
Stabilisers?
Acidity Regulators?
Presevatives?
Colour?
まだ、鉛筆をかじっているほうが
体によさそうな気がするのだけれど。
I rarely eat this kind of food, becasue I am always wary of the ingredients.Sure enough, some are totally unknown to me. I checked these ingredients on the Internet but they are still strange to me.These days, my stomach has been so sensitive that if I consume certain chemicals, I easily get a stomach-ache. Even if it sounds as though I am a person, who cares about food all the time, I do drink the legal poison, "alcohol". I am rather inconsistent.
昨夜の出来事
グラスは、落とすとこんなになります。
私の人生の中で、割ったグラスを並べると、
すごいことになるはず。
しかし、ここで、わたしのグラスの落とし方が尋常ではないことに
気づく。
コップのところが、割れてないのよね。
こんな状態では、また、使えそうな気がするよね。
ワインをそそいでも、テーブルにおかないで
持っていればいいんだから。
今日は、1日いいことばかりつづいた。
やはり、最後まで、ついている。
If you drop a glass, it breaks, but I have a talent.
The glass lost just its leg,but the cup keep the shape of glass.
I am really lucky until the end of the day.
Be positive!
Be positive!
and Be positive.
Have a great day.
No comments:
Post a Comment